Tavallinen työpäivä

Tavallinen työpäivä

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kakkaa koneella

Blogi on ensimmäinen asia, jota ollaan mietitty pidempään kuin 2 minuuttia. Yleensä kaikki firmaa ja elämää koskevat päätökset syntyy meiltä ennen kuin ehditään edes ajatella. Blogi kuitenkin alkoi kutkuttamaan jo viime syksynä, mutta silloin todettiin, että se on jälleen yksi asia, joka aloitetaan, mutta joka sitten nopeasti unohtuu... Koska aika ajoin blogi nosti kuitenkin meidän keskusteluissa päätään ja haluttiin paikka, missä voidaan jakaa yrittäjä-äidin arkea niin päätettiin kokeilla. Katsotaan siis kuinka käy :D Vaikka blogia ei kukaan lukisikaan, jääpä siitä meille ainakin kiva muisto näistä vuosista, mitkä monella menee univelasta johtuen vähän sumuisesti :D Bloggaillaan siis vuoronperään erikseen, välillä yhdessä ja toivottavasti saamme mausteeksi myös vieraskyniä.

Elina ja Tuukka
Nimen kanssa olikin sitten haastetta poikineen. Miten valita nimi, joka kertoisi blogin sisällöstä, olematta kuitenkaan turhan vakavamielinen. MAIKKI nimi syntyi aikoinaan hyvästä vitsistä ja jäi sitä kautta elämään. Tämän blogin kanssa vaihtoehtoja oli monia (kiitos kaikille ehdotuksista). Tässä parhaimmisto;
  • Kakkaa koneella (tästä lähdimme liikkeelle)
  • Perheet olalla
  • Lapsellista yrittämistä
  • Yrittämistä ja yrjöä
  • (Uni)velkaiset paskaduunarit
  • Mikin ja vaipan varresta
  • Leikkikehästä lavalle


Lopulta valitsimme nimeksi Bisnestä hiekkalaatikolla, koska se kuvaa hyvin meidän nykyistä yrittäjän ja lapsiperheen arkea.


Blogia seuraamalla pääset lukemaan Katin ja Elinan ajatuksia yrittäjyydestä; erilaisia tarinoita keikoilta tai töistä ihan kotikoneelta käsin. Lisäksi pohdimme haasteita, joita äitiysloma ja hoitovapaat ovat tuoneet yrittäjän arkeen. Liian tiukkapipoisesti emme lähteneet aiheita ennalta rajaamaan, koska parasta on kirjoittaa siitä, mistä milloinkin hyvältä tuntuu. Yritämme kuitenkin pysyä edes suunnilleen otsikon alla ;)

Kati ja Venja
Nautinnollisia lukuhetkiä!
t. Elina ja Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti